2. plass i lag-NM for Sondre Haga

Lag-NM i trial ble kjørt i Grimstad i helgen, og dette arrangementet avsluttet sesongen for trialtalentet Sondre ”Gekko” Haga. Det ble en solid sølvplass for syttenåringen og resten av laget hans, Riska Motorsykkelklubb. Vant gjorde OMS Trial Klubb senior 1, og med Eiker Trialklubb på tredjeplass. Komplett resultatliste finner du her.

– Det var ikke samme lag som vi hadde i fjor, og da vant vi jo, så det er ganske bra med en andreplass i år egentlig, forteller en tilfreds Sondre Haga i teamets pressemelding.

Ekstra gøy med lag
Med fine forhold og sol kjørte unggutten sammen med klubbkameratene Sander Meling, Stian Paulsen og Anders Paulsen, fra Riska Motorsykkelklubb Senior. ”Gekko” Haga forteller at NM i lag pleier å være mer sosialt og moro enn de øvrige løpene.

– Det var litt ekstra moro med dette løpet. Løypene pleier å være ganske lette, ettersom ikke alle på laget holder det samme nivået, sier han.  – To av seksjonene var nokså vanskelige, og jeg havnet på tre prikker i den ene runden.

Høydepunktet for sesongen
Etter en siste samling nå til helgen har unggutten planer om en liten pause før det er på’n igjen med full trening og planlegging foran neste sesong.  Selv betegner Sondre VM-kjøringen som sesongens høydepunkt, og det har vært veldig lærerikt.

Sesongen starter for fullt igjen i slutten av mars. Planene for neste år offentliggjøres i neste uke.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser