2 nye versjoner av Kawasaki Versys 1000 for 2021

Kawasaki Versys 1000 – god til det meste!

Kawasakis Versys 1000 er en herlig allroundsykkel som kan brukes til det aller meste. For 2021 kan du velge mellom 2 versjoner: Versys 1000S og Versys 1000 SE.
Begge har en silkemyk rekkefirer som er tunet for fleksibilitet og brukervennlighet, men allikevel med rikelige kraftreserver. Begge syklene er fullt utstyrt når det gjelder elektronikk. Traction kontroll og ABS er krengningssensitive, cruise kontroll er standard, 2-veis Quick shift, integrerte Ride modes, flere valg i Power modes, elektronisk justerbar fjæring – kort sagt: Alt du trenger og litt til. Instrumentpanelet er farge-TFT med mulighet for oppkopling av telefon. Kurvelys er standard og er integrert i kåpen.

Instrumentpanelet er farge-TFT med mulighet for oppkopling av telefon. Kurvelys er standard og er integrert i kåpen. Versys 1000 SE har i tillegg fått Skyhook fjæring – en semiaktiv funksjon som tilpasser fjæring og demping etter vei og kjøremåte i real time.
To lakkversjoner er tilgjengelige: Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black og Pearl Storm Gray / Metallic Diablo Black / Metallic Flat Spark Black

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser