15. plass til Caroline i går

Caroline Olsen var lykkelig og lettet over å ha kjørt inn til 18. startspor av 33 førere på fredag, og det 0,7 sekunder raskere enn noen gang tidligere rundt Road America. Det er ingen enkel oppgave å hoppe inn halvveis i sesongen i et så sterkt startfelt.

Det var dermed med tungt hjerte Caroline annonserte at hun ikke stilte til start på lørdag på grunn av trøbbel med høyre arm og skulder. Det var nerver i klem som gjorde at hun gradvis mistet følelsen i armen. Hun ga seg imidlertid ikke, og etter å ha etterlyst hjelp, kjørte fysioterapeuten Debra i 3,5 timer for å jobbe med skulderen og armen. Etter flere timer med behandling lørdag kveld og søndag morgen, bestemte Caroline seg for å gjøre et forsøk på å kjøre.

Forsøket endte med 15. plass og ett poeng. Caroline kjørte tre gode runder i løpet før hun begynte å få problemer og rundetidene begynte å stige. De siste åtte rundene ble et blodslit, men hun var glad for å fullføre, spesielt på grunn av alle som har stilt opp for henne denne helgen.

Caroline fortsetter å jobbe med skulder og arm, og satser på å være tilbake på Laguna Seca 22.-24. juni.

Her kan du lese om Caroline i Milwaukee Journal.

Følg Caroline videre i sosiale medier:
www.facebook.com/racingcaroline
Instagram: carolineracing

Bildene er levert av Caroline.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser