13. april – kickstart på MC-sesongen hos NMCF-forhandlere.

Starten på MC-sesongen er rett rundt hjørnet og Suleskarveien er et vårlig must!

Pressemelding:

NMCFs faghandlere kickstarter MC-sesongen torsdag 13. april med flotte tilbud og den trivelige MC-praten i butikkene. Da kan du sikre deg gratis batteritest av ditt MC-batteri, gode hjelmkjøp og frivillig kjøretøykontroll. Kickstart av sesongen er blitt en fast tradisjon hos medlemmene i Norsk MC Forhandlerforening (NMCF). Vårens magiske startdato er 13. april. Da åpnes dørene på vid gap, kaffetrakteren går på høyt turtall og MC-folket inviteres inn til butikkene.

Vår! Og tiden er kommet til å møtes igjen – uansett hva slag sykkel du kjører!

Gratis sjekk av hjelm
Hjelm har alltid en sentral posisjon i NMCFs butikker. Hjelmen er MC-førerens viktigste «plagg» og forhandlerne har god og nødvendig kompetanse for å veilede kundene. Under kickstart av sesongen er det fin anledning til å ta med deg din hjelm til forhandleren, for å få en vurdering av denne og eventuelt gode råd for vedlikehold eller bytte til hjelm.

MC-batteri – gratis test!
NMCF-forhandlerne får mange henvendelser fra MC-førerne om batteri. MC-batterier er i stadig utvikling og for mange er det ikke enkelt å vite hvordan batteriet skal vedlikeholdes. Som alltid under kickstart av sesongen tilbyr forhandlerne gratis batterisjekk. Det kan være smart dersom du har en litt eldre MC og er usikker på tilstanden på ditt batteri. Ta med batteriet eller hele sykkelen til forhandleren, så får du en gratis sjekk.

Dette er belønningen etter vårturen over Suleskar. Det er bare å glede seg!

MC-forhandlerne er den naturlige møteplassen for norske motorsyklister. Forhandleren er for mange kommende MC-fører det første møtet med en aktør innen motorsykkelbransjen. Dette gir forhandlerne et stort ansvar i form av hva som formidles til ferske MC-førere. Det er viktig at kundene får den gode innføringen de forventer når de besøker butikken. Det gjelder både sykkel, utstyr og service.

Om kickstart av sesongen 2022 hos NMCF-forhandlerne Torsdag 13. april
NB: Flere av forhandlerne kjører kickstart til og med lørdag 15. april.
(Åpningstider varierer fra sted til sted)

Aktiviteter:
Hjelmkampanjer
Kjøretøykontroll-kampanje
Gratis batteritest
Servering
Trivelig møte med andre motorsyklister og MC-forhandlere
Mange gode MC-skrøner!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser