12-åringens Yamaha-tracker

Dirk Oehlerking er eier av motorsykkelverkstedet Kingston Customs i Hannover. Han har fått hjelp av tolvåringen Moritz Bree med å bygge denne Yamahaen.

Moritz Bree har tidligere hjulpet flittig til med flere bygg, så denne gangen var det på tide å dedikere en egen modell til gutten, som ennå ikke er gammel nok til å kjøre selv.

Dirk Oehlerking og Moritz Bree gikk til verket og trillet inn en helt ny Yamaha MT-03 i verkstedet. Denne er kanskje ikke et naturgitt grunnlag for et bygg. Men den smidige 320-kubikkeren passet greit størrelsesmessig, den var noe han kunne vokse med.

MT-03 er også en relativt ukomplisert motorsykkel med flere detaljer som egnet seg for bygget. Deriblant en enkel stålrørsramme, lite elektronikk, et pent riser-styre, og felger som minner mye om Marchesinis klassiske tracker-hjul.

Frontlykten ble erstattet av et nummerskilt, og bakrammen ble bygd om med en ny glassfiberkåpe og sal. Den lave og klassiske tanken av aluminium passet perfekt mellom de øvre rammerørene. En matt svart dobbel lyddemper fra Hurric, racing-inspirert rød/hvit lakk, og gylne hjul satte prikken over i-en.

Moritz Bree var svært delaktig i byggingen, under Dirk Oehlerkings falkeblikk. Nå er den eneste utfordringen at han ennå ikke er gammel nok til å kjøre motorsykkelen.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser