11. plass for Sondre Haga i EM

I helgen var det klart for EM i Zelhem, Nederland, og årets første løp for sesongen for Sondre ”Gekko” Haga. Unggutten havnet på en solid 11. plass, og er delvis fornøyd med resultatet.

– Sånn midt på treet, egentlig. Det er nokså greit i utgangspunktet for det sammenlagte, sier ”Gekko” Haga, som tar med seg viktige poeng fra helgens løp. – Mye bedre enn i fjor på første løp, fortsetter trialtalentet.

Tre norske totalt
I tillegg til ”Gekko” Haga var det to andre norske som deltok i seniorklassen, lb Vegard Andersen og Ole Kristian Sørensen. Sørensen havnet på en 13. plass, og like over ”Gekko” Haga, på 10. plass, finner vi Andersen.

– Han har alltid vært foran meg i norske mesterskap og sånt, så nærmer meg jo der. Det har i tillegg vært ganske høyt nivå i EM i år, med mange bra som kjører, forteller Sondre Haga. Totalt var det 150 førere fra 17 forskjellige land som deltok.

Kunstige seksjoner
I Zelhem var seksjonene bygd, istedenfor å benytte naturlig terreng som i Norge. – Det var et litt annerledes løp siden alt var kunstig. Det var mer typisk innendørs enn utendørs, egentlig. Det ble et par små tullete feil her og der, klarte gjerne første runden, men så klarte jeg ikke neste og motsatt. Men kjøringen har egentlig vært nokså bra, synes jeg, konkluderer Sondre.

Neste helg er det EM igjen i Belgia, både lørdag og søndag, og Sondre Haga er klar. – Da tar jeg med meg det gode herfra og jobber videre med det, så tror jeg det blir bra. Det ble mange gode poeng i sammendraget, så jeg er ikke misfornøyd med helgens resultat, avslutter han. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser