Bild
Neste artikkel

Video: Alta Motors utfordrer i Erzberg Rodeo

Video

Amerikanske Alta Motors er ikke redde for å stille el-motorsykler mot forbrenningsmodeller i en av verdens tøffeste enduro-konkurranser.

Den amerikanske el-motorsykkelprodusenten Alta Motors skal delta i den ekstremt tøffe enduro-konkurransen Erzberg Rodeo. Arrangementet, som pleier å lokke til seg godt over 1 000 førere, er en del av Red Bull Hard Enduro Series.

Alta stiller opp med førerne Lyndon Poskitt og Ty Tremaine. Erfarne Lyndon Poskitt har kjørt før i Erzberg, men er også kjent for sin deltakelse i blant annet Dakar Rally. Amerikaneren Ty Tremaine er mindre kjent, men minst like giret på å vise hva el-motorsykkelen er god for i det østerrikske steinbruddet.
 

Kommentarer

#1
2018-05-12 17:02

Dreiemomentet i el motoren vil nok hevde seg...

Men, er det noe gøy...å være lydløs? Loud pipes save lives....er det en del som mener. Uten å være helt enig, så er brumming og litt liv i håndtaket en del av opplevelsen.

Enduro har jo ofte fingerbøl til bensintank, men batteriet er vel enda verre..

Mye som er kjekt....som likevel blir sært. Det er nå omtrent, nesten, førti år siden MC produsentene kunne tilby automatgear....

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.