Bild
Neste artikkel

Elektrisk finne med særpreget design

Video

Et knippe innovative finner har en el-sykkel på gang til messen i Helsingfors.

RMK Vehicle Corporation OY i Finland har designet dette futuristiske skaperverket, som de kaller E2. Medarbeiderne har dermed hengt seg på den rådende trenden med el-motorsykler. Modellen skal lanseres på motorsykkelmessen i Helsingfors i februar.

Vekten til det elektriske beistet skal lande på cirka 200 kilo. En av grunnene til den akseptable vekten er motorens plassering. Dette er den mest fremtredende detaljen i designen på RMK E2. Den har en uvanlig løsning med motoren innebygd i bakhjulets felgbane.

Batteriet skal ifølge produsenten gi deg en kjørelengde på opp til 30 mil, avhengig av hvilket kjørenivå man velger. Effekten oppgis å ligge på 50 kilowatt, og maks dreiemoment havner på 320 Newtonmeter. Toppfarten oppgis til 160 km/t. For den som er lysten på en motorsykkel som andre ikke har, lander prislappen på rundt 24 990 euro.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.