Bild
Neste artikkel

Pål Anders tok tredjeplassen i går

Nyheter

Pål Anders Ullevålseter fortsetter å imponere, og han fulgte opp etappeseieren lørdag med en tredjeplass på løpets 6. etappe i Mauritania.

Søndag var det hviledag i Africa Race. Mandag startet Pål Anders først, og han banet vei i 16 mil før han med tatt igjen av Ceci og Oliveira. De vekslet på å kjøre først, men Luis Miguel Oliveira kom først i mål og vant gårsdagens etappe, 4.14 foran Ullevålseter, som kom inn til en tredjeplass. Sammenlagtleder Paolo Ceci kom på andreplass.

- Jeg vil prøve å komme opp på topp 10. Jeg må ha et mål, ellers blir jeg umotivert, fortalte Pål Anders etter målgang.

Marius Helmersen kjørte inn til sjetteplass på etappen, mens Felix Jensen ble nummer elleve. Jensen er den beste norske i sammendraget, på en 10. plass, mens Ullevålseter nå har klatret opp på en 17. plass.

I dag venter en maratonetappe som går over to dager. Når førerne kommer i mål etter dag en, blir syklene levert inn uten mulighet for mekanisk hjelp, og dermed blir man sårbar ved eventuelle tekniske feil.

 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.