Bild
Neste artikkel

Nærbilde av Suzuki Katana

Nyheter

Også på EICMA har Suzuki slått på stortromma for sin Katana. Vi var selvsagt innom standen og kikket på denne sykkelen, men også de øvrige nyhetene.

Nye Suzuki GSXR-1000R kommer med oppdatert svingarm, som kan justeres i flere ulike nivåer ved rammefestet. Motorsykkelen får stålomspunnede bremseslanger som standard, noe som er kjærkomment for flittige banedagsførere. Effekt og dreiemoment er uforandret.

Streetfighteren GSX-S 750 kommer nå som A2-modell.

Suzuki Katana vises i fargene svart og sølv. Instrumenteringen er den samme som sitter på GSX-R-modellen, og dette betyr heldigitalisert LCD-skjerm. Motoren, som stammer fra K5-serien, vet vi fortsatt ikke særlig mer om når det gjelder effekt og moment. Rammen og grunnstammen på sykkelen er fra GSX-S1000, som er et godt grunnlag å gå ut fra, da vi i våre egne tester alltid har hyllet modellen for dens hvasse chassisegenskaper.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.