Bild
Neste artikkel

Lettvekteren Norton Superlight

Nyheter

Norton har trimmet sin gatetwin 25 prosent, og har så satt den inn i et lekkert, karbonfiberdekket chassis – møt Superlight!

Norton utvider tilbudet stadig mer, og den tredje sykkelen i 650-familien er nå her. Superlight har tatt parallelltwinnen fra Atlas, trimmet den fra 84 til 105 hestekrefter, og har så satt den inn i et eksotisk chassis som gir en tørrvekt på bare 158 kilo. 

Dette oppnås ved hjelp av blant annet felger og kåper i karbonfiber. Vekten matches av førsteklasses komponenter, med en Öhlins NIX-gaffel foran, og en TTX GP-demper bak. Innbremsingen ivaretas av doble 320-skiver med Brembos M50-kalipere. Du får også moderne elektronikk med IMU som muliggjør traction control, og wheelie- og launch control følger med. 

Dessverre har ikke Norton levert noe pressekit ennå, så vi må klare oss med disse lavoppløselige bildene av den TT-inspirerte raceren.

Tror du at vi vil få se John McGuinness utvide samarbeidet med Norton og stille opp i Lightweight TT-klassen med denne?
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.