Caroline til sykehus etter massekrasj

Olsen er som kjent i USA der hun i 2013 skal kjøre i 600-klassen i det amerikanske mesterskapet. I helgen ble andre runde kjørt på Road America i Wisconsin og Olsen var forfulgt av uhell.

Under kvalen ble hun torpedert av en annen fører som lowsidet på innsiden av henne i en venstresving. Heldigvis gikk det bra med Olsen som kunne fortsette kvalen på sin reservesykkel. I løp 1 kjørte hun seg opp fra 25 til 17. plass og etter å ha kuttet kvaltiden sin med over tre skunder i løpet, var hun optimist foran det siste løpet søndag.

Massekrasj
Slik skulle det imidlertid ikke gå. Rett etter at de 46 førerne fikk klarsignal i løp to, gikk en fører over ende, og kaoset var et faktum. Totalt var åtte eller ni førere så involvert at de ble kjørt til sykehus.

Olsen som var totalt uskyldig i krasjen, hadde ingen mulighet til å unngå sammenstøtet. Som man ser av klippet over, går hun i bakken, før hun treffes av en fører som kommer bakfra. (Caroline er nr 44 – gul dress).

I dag tidlig fikk vi opplyst via hennes mor at hun er overført til et sykehus i California hvor hun skal gjennomgå en operasjon i skulderen.

Vi oppdaterer saken når vi vet mer. Det utsatte løpet ble forøvrig vunnet av Olsens teamkollega Corey Alexander.