Bild
Neste artikkel

Bildeserie: Nye 690 Duke og SDR-spesialmodell

Nyheter

Nå har KTM sluppet bilder, ikke bare av nye 690 Duke, men også en spesialutgave av 1290 Super Duke R fullpakket med PowerParts-deler; sjekk disse her!

Som vi kunne fortelle allerede i september, har 690 Duke fått en rekke oppgraderinger til 2016. Det handler først og fremst om en massert motor som nå gir 73 hestekrefter (75 hos R-modellen med Akra-demper), og 1 000 rpm høyere turtall enn tidligere.

690 Duke har nå flere elektroniske hjelpemidler (sving-ABS, traction control med mer), og tre kjørenivåer å velge mellom. Også chassiset har fått en rekke justeringer og oppdateringer, blant annet finjustert geometri.

For 1290 Super Duke R har KTM vist en spesiallakkering for 2016. Modellen er delvis blitt utstyrt med smått og godt fra PowerParts-katalogen, blant annet Akrapovic-demper og justerbare hendler, og en "Galvano Orange"-lakkering.

Sjekk bildeserien til høyre!

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.