Yamaha bLU cRU kommer til Norge  

Full fart og sdpenning for unge crosstalenter i Yamahas bLU cRU satsing

Yamaha Motors ungdomsprogram – bLU cRU – girer opp og setter for første gang opp en treningsleir i Norge. Dette er en viktig milepæl i satsingen for å få flere barn og ungdommer engasjert i motocross. Etter flere år med fine arrangement i Sverige, utvider Yamaha med en ny treningsleir i Lunner i Norge den 28.–29. mai. Interessen for bLU cRU har økt mye over hele Skandinavia, og tallet på påmeldte ungdommer har økt med hele 57 prosent siden i fjor.  Samlingen i Norge er et viktig skritt i Yamahas arbeid med å gjøre motocross mer tilgjengelig for flere unge entusiaster i Skandinavia. 
-Vi er glade over å kunne invitere til vår første bLU cRU-leir i Norge. Det har vært etterspurt blant norske barn og ungdommer, og dette er en fantastisk mulighet til å få enda flere inkludert i vårt felleskap. Vår ambisjon er ikke bare å utvikle dere førerferdigheter, men også deres personlige og sosiale ferdigheter, sier Morten Brondbjerg, talsperson for Yamaha Motor Scandinavia. 

På campen i Lunner deltar mange ungdommer med erfaring fra bLU cRU, blant annet de norske brødrene Hallgrim og Heine Stokke. Brødrene er to unge motocrossførere som har vært en del av bLU cRU siden starten. Deres tilstedeværelse vil være verdifull for nye deltakere, og gi dem mulighet til å dra nytte av deres erfaringer og kunnskap fra tidligere år.
-Å utvide til Norge er et naturlig steg for oss, og vi er overbeviste om at dette kommer til å bidra til en sterkere motocrosskultur blant barn og unge på tvers av landene i regionen. Ved å engasjere flere unge førere håper å inspirere til en livslang kjærlighet til sporten, sier Morten. 

Leiren i Norge kommer til å følge det samme formatet som på de tidligere leirene i Saxtorp i Sverige, med fokus på både praktiske ferdigheter og teoretisk kunnskap. Deltagerne vil få mulighet til å trene under veiledning av erfarne instruktører, deriblant Kenneth Gundersen som blant annet har vunnet Gotland Grand National to ganger, og de vil få mulighet til å konkurrere i et støttende og oppmuntrende miljø. 

Dato: 28.–29. maj 2024 
Sted: Lunner, Akershus Fylke 
For mer informasjon om bLU cRU og den kommende leiren i Lunner, besøk nettsiden: https://www.yamaha-motor.eu/no/nb/experience/blucru/

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser