Valentino trekke seg? Langtfra!!

I et iuntervju med anerkjente La Gazzetta dello Sport avviser Valentino Rossis halvbror Luca Marini alle spekulasjoner om at Vale kommer til å trekke seg fra MotoGP om ikke lenge. Luca slår fast at han overhodet ikke kan forestille seg at Valentino har lyst til å gjøre noe annet – som for eksempel å være teamsjef eller annen pit-relatert stilling. «Tvertimot», sier Luca -«Valentino kommer til å holde på i mange år til og hans viktigste motivasjon er VM-tittel nr 10. Hvis du hadde bodd sammen med ham eller vært med ham på banen ville du forstått at det å trekke seg tilbake er fullstendig fremmed for ham. Han lever for å konkurrere og hver gang han setter seg på en motorsykkel er det for å vinne. Valentino har tankegangen til en ung mann, han snakker hele tiden med yngre førere og når vi trener sammen kjennes det som han tilhører vår generasjon.

Hva som skjer når kontrakten med Yamaha løper ut i 2020? Jeg kjenner ingen andre enn Valentino som har en så sterk vilje til å vinne og som har racing som sin absolutt sterkeste motivasjon.»

Hvor mye en skal legge i det intervjuet kan diskuteres, men når det gjelder Rossi er det tryggest å ikke anta noe som helst – han har overrasket før og vil etter all sannsynlighet gjøre det igjen.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser