Styrker satsing på MC-markedet i Oslo:VOGE velger LEKS Motor Oslo som salgs- og servicesenter

Nyheten Voge DS900X.

Fredag 8. mars 2024 – Pressemelding Leks Motor AS:

VOGE, satser på vekst i Norge og legger sitt salgs- og servicesenter i hovedstadsområdet til LEKS Motor Oslo AS. Det er fra før kjent at LEKS Motor Oslo skal selge KTM motorsykler, Can-AM ATV/UTV-er og Sea-Doo vannscootere fra BRP. Den nye butikken med fokus på stor Oslo-området ligger på Rud i Bærum og åpner i løpet av våren 2024. At VOGE blir en del av utvalget lanseres på «Kvinnedagen» 8. mars som også marker at kvinner er en av LEKS Motor Oslo sine viktige målgrupper, som følge av at stadig flere damer kjører MC i Norge.

Foto fra VOGE fabrikken.

VOGE og Loncin Industries, med base i Kina, har 9.000 ansatte og produserer årlig 2,5 millioner motorsykler, 3 millioner motorer og 150.000 ATVer. VOGE har jobbet nært sammen med BMW Motorrad siden 2004. Loncin skrev ny samarbeidsavtale med BMW i 2023 for utvikling av nye motorer og design av nye motorsykler og har også et strategisk partnerskap med italienske MV Augusta, med blant annet KTM og Pierer Mobility på eiersiden.

VOGE har en god modellrekke for de ulike kundegruppene
VOGE er representert innenfor de populære segmentene i MC-markedet med 5 spennende MC-serier til svært fordelaktige priser. Det er Classic, Naked, Adventure, offroad og Lett-serien, sier Erlend Lønnum som er daglig leder for LEKS Motor Oslo AS. VOGE syklene er et godt supplement i det såkalte Japan/Kina MC-segmentet for de som ønsker å kjøpe seg en rimelig motorsykkel som er lett å håndtere, med moderne teknologi og gode kjøreegenskaper. LEKS Motor Oslo AS får beliggenhet sentralt i bilbyen på Rud i Bærum. Nedslagsfeltet blir Oslo, Bærum og Asker samt InterCity-området.

VOGE sin Classic Series har moderne teknologi i retro-stil og du får den som VOGE 300AC, VOGE 500AC. Naked Series er gatesykkel for alle pengene og kommer i VOGE 300R og VOGE 525R. Adventure Series som du får som DS525X og VOGE 500DS. Den store nyheten for 2024 er flaggskipet DS900X som er perfekt for å utforske vei og terreng. Enduro Series beskrives som å være like god på offroad som på vei med sin VOGE 300RALLY modell.

VOGE 125R for de unge
For den yngre gruppen av motorsyklister har VOGE 125R som beskrives som like god som på landeveien som i byen, sier Tore Knutsen som er daglig leder for VOGE Scandinavia. Selskapet har sitt sentrallager i Moss og Porsgrunn. VOGE har en av markedets beste garantier med 5 år på alle kjøretøy.

Flere merker over tid
Planen til LEKS Motor AS er å over tid å tilby kundene de fleste merker, både av kjøretøygrupper og utstyr og være gode på samarbeid med andre butikker og aktører i og rundt bransjen. Først ut er KTM, BRP og VOGE med sine kjøretøy. Målet er at butikken åpner i løpet av første halvår 2024.

Erlend Lønnum, daglig leder i LEKS Motor OSLO AS.

Strategien til LEKS Motor Oslo bygger på at totalmarkedet for motorsykkel, ATV/UTV, vannscooter, snøscooter kan bli betydelig større i Norge. Får vi totalmarkedet til å vokse vil alle merker og forhandlere tjene på dette, sier Erlend Lønnum som blir daglig leder for LEKS Motor AS. Også vi som ny forhandler i Oslo-området vil tjene på det. For å få til ønsket markedsvekst må en aktør ta et langt større grep om markedet, med fokus på kompetanseutvikling, støtte opp om arbeidet med å nå målene i nullvisjon, fokus på service, verksted, ungdom/rekruttering, den eldre målgruppen av nye MC-førere og ikke minst kvinner.

Interkommunale selskap, landbruket, hjelpeorganisasjoner
Videre vil vi satse stort mot å tilby norske kommuner, de interkommunale selskapene (IKS) innen blant annet brann, vannverk, eiendom, helse, samt Politiet og forsvaret stor grad av service når vi er med å selge produkter eller forhandle rammeavtaler knyttet til våre produktgrupper fremover, sier Erlend Lønnum. Tilsvarende vil vi jobbe aktiv for å gi landbruksnæringen organisert i Norges Bondelag og Bonde- og småbrukarlaget, Felleskjøpet og hjelpeorganisasjoner som Norges Røde Kors og Norsk Folkehjelp god service.

Ønsker kontakt med flere merker
Vi starter ut med KTM, BRP med bl.a. Can-am og VOGE, men har mål å etablere et MC-senter hvor kundene kan få mulighet å se et rikt utvalg av produkter. Begge disse har ønsket å få en god butikk for å tilby sine produkter i Oslo vest, sier Erlend Lønnum. Nå håper vi andre merkeaktører og utstyrsleverandører tar kontakt med oss så vi kan komme i dialog om å finne måter å samarbeide på. LEKS Motor Oslo vil også fremover utvikle et godt digitalt tilbud, inkludert nettbutikk, knyttet til merkevaren og domene LEKS.no og LEKSmotor.no.

Det er også veldig hyggelig at vi nå blir kontaktet av mekanikere og selgere som kan våre produktgrupper, med spørsmål om å få jobb hos oss. Vi skal satse på å skape et godt, spennende og engasjerende arbeidsmiljø. Interessen for å jobbe hos oss lover godt, sier Erlend Lønnum.

Fokus på kunden
Vårt mål er å legge til rette for det som skal bli en av landets mest kundevennlige butikk. Vi vil sikkert ikke bli de billigste, men vi vil bli best på service. Fokus på service, delt lidenskap med kundene, tilgjengelighet og åpningstider vil være vårt viktigste konkurransefortrinn, sier Erlend Lønnum. Videre vil vi aktivt støtte opp om nullvisjon enstemmig vedtatt av Stortinget. Både med hensyn til å få ned antall ulykker, drive holdningsskapende arbeid og bidra til å skape positivt engasjement rundt den kommende elektrifiseringen av MC, ATV/UTV, snøscooter og vannscooter segmentet.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser