Speed Motorcenter inviterer til årets MC-fest lørdag 27. april

Thor Liverød (t.v) og Terje Bredal i Speed MC i Sandfjord inviterer til Speedweek (22.-26. april) som avsluttes med Speeddagen lørdag 27. april.

Pressemelding fra Speed MC: Vi er klare for å kickstarte sesongen og inviterer til Speedweek 22-26 april. Uken avsluttes lørdag 27. april med den kjente og kjære Speeddagen.

Dette er årets største arrangement i butikken, og vi klinker til med et gigantisk salg hele uken! Her har du mulighet til å finne deg noen godbiter til vanvittige priser.

Prøvekjøring under Speedweek 22.-26. april
Mandag til fredag blir det fokus på prøvekjøring av sesongens nyheter fra Yamaha og BMW. Vi tilbyr drop-in og gratis dekkbytte, samt kampanjerente ved finansiering fra Nordea hele uken.

Speeddagen lørdag 27. april kl. 10-16
For mange kunder er Speeddagen et etterlengtet gjensyn med likesinnede MC-entusiaster etter en lang vinter. Flere hundre motorsykkelinteresserte samles i Sandefjord, både med og uten sykkel. Lørdag får besøk av butikkens største leverandører av MC-utstyr, sikkerhetsutstyr, dekk og deler. De viser frem sesongens varer, og deler av sin kompetanse og gode råd. Utvidet åpningstid lørdag fra 10:00 – 16:00.

Bilde fra et tidligere arrangement. Foto: Kirsti Holden

Det vil være salg av vafler, pølser og brus lørdag. Vi byr på kaffe og gratis is til barna.

Det blir garantert god stemning og et skikkelig kick-off av sesongen. Vi ønsker alle velkommen!

Speed Motorcenter har over 3000 kvadratmeter med lager, verksted og utstillingslokaler fordelt på 2 etasjer, og ligger lett tilgjengelig rett ved E18. Adresse: Skolmar 30, 3232 Sandefjord.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser