Sigma Motor med åpent hus lørdag 17. februar

Da vi var innom kl. 13.00 var det verste trøkket gitt seg, men det var ennå fullt av folk i butikk og verksted.

Yamaha og Ducati-forhandleren Sigma Motor i Haugesund er flinke med arrangementerer! Lørdag hadde de  Åpent Hus med visning av nyheten Ducati Hypermotard 698 Mono/RVE og visning av lagerførte Yamaha og Ducati-modeller. Det var stinn brakke fra arrangemtet start kl. 10.00 og den store parkeringsplassen utenfor bygget var fullstappet, da med mest kjøretøy på fire hjul!

Bak Arai-haugen sitter Jan Ove på nyheten Ducati Hypermotard 698 Mono. Sigma Motor hadde fått inn 2 modeller av denne nyheten. Både i Mono og RVE-utgave.

Kjetil Håheim fra Norsafe var på plass og viste frem årets utvalg fra bl.a. Arai, Spidi, Kriega, Sidi, Furygan, Nexx og Caberg. Jan Ove Bygnes Olsen som driver Sigma Motor er også interessert i god lyd når han spiller musikk. Derfor var Mala Audio fra Asker og Arendal på plass med to nydelige og kostbare musikkanlegg i butikk og verksted. De utstilte anleggene kostet over millionen og lyden ut fra anlegget var helt nydelig.

Kjetil fra Norsafe var opptatt hele dagen. Her forteller han om en av årets Arai-modeller.

Verkstedet til Sigma Motor er som før nevnt at av norges mest moderne og ryddigste! Her hadde Jan Ove og Kjell funnet ut at folk kunne få mat og drikke. Det var selvsagt pølser med brød og Rogaland Kaffe fra Randaberg var på plass med med flere av sine produkter og laget nydelig kaffe til de som ønsket dette.

Hunden til Jan Ove er på jakt etter mer pølse! Hvis du er innom Sigma Motor i Haugesund så be om en befaring på deres nydelige og topp moderne MC-verksted!

Arrangementet viser at MC-interessen nå er stigende etter en våt høst og snørik januar og februar her i Sør-Vest. Nå håper vi at det blir varmere og varmere uke for uke, slik at asfalten blir tørr og god over hele Sør-Norge. Dere i nord må nok smøre dere med en måned eller to lenger tålmodighet. God MC-sesong!

Ivar Karlsen fra Rogaland Kaffehus var på plass og laget kaffe og te for de som ønsket dette.
Steffen Olsen (avbildet) og Sveinung Djukastein Mala fra Mala Audio i Asker var på plass med to «high end» musikkanlegg for feinschmeckere.
Det tar tid å gjøre Rogaland om til ett «Veirike»! Rogfast-tunnelen som vil binde Stavanger og Haugesund sammen blir klar i 2033!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser