Nyheten Voge DS900X endelig i Norge

Voge DS900X er den største nyheten fra Lonchin-fabrikken i Kina i år. Fra før har Voge satset på A2-modeller, men med motor på 895 kubikk som yter 95 HK kommer de nå med tung MC. Ryktene sier at denne modellen selger utrolig bra både i Italia og Spania. Nå har de første modellene kommet til din lokale Voge-forhandler.

Vi var innom Jørn Myklebust på Motor Centeret AS i Bryne i dag. De nye Voge DS900X-modellene var ennå ikke montert. De to syklene som Jørn står mellom er allerede solgt. De hadde også tatt inn en demo-modell, som en kan prøve. Motor Centeret har demodager neste helg (24.-25. mai).

I Bike/MC-avisa Katalogen 2-2024 skrev vi følgende om nyheten Voge DS900X: «Med offroadtoureren DS900X med 19-tommers framhjul går Voge inn i de større volumklassene. Likhetene med BMW 850 GS Adventure er ingen tilfeldighet, Voge selv legger ikke skjul på det åpenbare designlånet og refererer til en tyskprodusert motor på 895 kubikk og klassisk tysk design. Utstyrslisten er imponerende: Fire ride modes, quick-shift, traction kontroll, cruise kontroll, oppvarmet sete, varmehåndtak og justerbar fjæring.»

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser