Nyetablert ATV-dag med sikkerhet på programmet

Ulrikke Bråthen ved Hage & Motor er klar for den viktige sikkerhetspraten med sine kunder på ATV-dagen 25. mai.

Pressemelding: Lørdag 25. mai arrangerer forhandlere fra Nordkapp i nord til Lindesnes i sør ATV-dagen for første gang. Ulrikke Bråthen og Hage & Motor i Kongsvinger er blant medlemsbedriftene som markerer dagen med demokjøring, gode tilbud og en hyggelig prat om både ATV og sikkerhet i butikken. Sikkerhet er et prioritert område for Norsk Bransjeforening for ATV og Snøscooter (NBAS).

ATV og UTV er etablert som nyttige og samfunnsviktige kjøretøy i Norge de siste tiårene. For mange organisasjoner og næringer er det helt utenkelig å utføre oppgavene uten den allsidige firehjulingen. Røde Kors, Norsk Folkehjelp, brann- og redningsavdelinger, bønder, skisentre, idrettslag og linjearbeidere er noen av brukerne av ATV og UTV.

ATV/UTV er også blitt populært kjøretøy blant ungdom – spesielt i distriktene – hvor de ser på den som et helt nødvendig fremkomstmiddel for å komme seg til skole og på fritidsaktiviteter.

ATV-sikkerhet er et prioritert område hos NBAS og forhandlerne. ATV-dagen blir en god anledning til å ta den gode og nødvendige sikkerhetspraten med nye og gamle kunder – unge og voksne.

Ekstra trykk på sikkerhet
-ATV og UTV er samfunnsnyttige redskaper som er helt avgjørende for å utføre ulike oppgaver i samfunnet. På ATV-dagen ønsker NBAS å synliggjøre de mange positive sidene med ATV/UTV, samt legge ekstra trykk på ATV-sikkerhet, forteller NBAS-styreleder Truls Tvete.

Truls Tvete

Det er heldigvis svært få alvorlige ulykker med ATV og UTV i Norge og for NBAS er det et mål om null hardt skadde og drepte i trafikken, i tråd med «Nullvisjonen» som blant andre Statens vegvesen og Trygg Trafikk stiller seg bak.

-NBAS tar vår del av ansvaret i den nasjonale dugnaden for å få ned skadefrekvensen i trafikken. ATV-dagen er et av tiltakene vi gjennomfører. Våre forhandlere har ATV-sikkerhet på agendaen hele året for sine kunder, men legger spesielt vekt på dette temaet under ATV-dagen. Det er derfor forhandlere kjører kampanjer på både hjelm og øvrig sikkerhetsutstyr denne dagen, sier Tvete.

Den viktige sikkerhetspraten
-Vi som forhandler ser betydningen av å ta den gode sikkerhetspraten med våre kunder. Dette gjelder spesielt nye, og gjerne unge, ATV- og UTV-brukere, som har begrenset erfaring med slike kjøretøy. I tillegg til den nødvendige innføringen om kjøretøyet informerer vi om aktuelt sikkerhetsutstyr, sier Ulrikke Bråthen ved Hage & Motor i Kongsvinger. Hun fyrer opp kaffetrakteren, setter opp gode kampanjer og holder åpent hus lørdag 25. mai.

-Det blir demokjøring av både nyheter og brukte modeller. Og vi løfter frem hjelm som et viktig sikkerhetsprodukt for alle som kjører ATV og UTV. ATV-dagen er en fin anledning til å bytte ut din gamle ATV-hjelm eller kjøpe en ny om du ikke har fra før av. Vår klare anbefaling til alle ATV- og UTV-førere er å bruke hjelm, sier Ulrikke Bråthen.

ATV-dagen er også en god anledning til å bytte ut gammelt batteri eller slitte dekk. NBAS-forhandlerne har til enhver tid bredt utvalg i slike komponenter, og hjelper deg med å finne de produktene som passer ditt kjøretøy og dine behov best.

Det er med andre ord mange gode grunner til å besøke din nærmeste forhandler lørdag 25. mai!

Her ser du listen over NBAS-forhandlerne fra Nordkapp i nord til Lindesnes i sør:
Alta Motorsenter AS
Argo Norge
ATV Gården AS
Ballangen Bil og Båt AS
Biltech AS
Biltunet Voss AS
Bjørkelangen Maskin AS
Bondal Motor AS
CBP AS
Daleng Scooter & Service AS
Destinasjon 71 Grader Nord AS
Dokka Bilco AS
Erling Sande A/S
Ernstsen MC & Scooter AS
Grua Auto AS
Hage & Motor AS
Hallingdal Motor og Fritid AS
Hardanger Fritid AS
Hunter Motor AS
Håkon Camping AS
Leks Motor Oslo AS
Lindesnes Maskinsenter AS
Maritim Center AS
Monsen Maskin AS
Mosjøen Anlegg & Utleie AS
Moss Hagemaskinservice AS
Motora AS
Harley-Davidson Nord-Norge
Motorsenteret AS
Motorsenteret Selbu og Tydal AS
Nordli Totaktservice AS
Norlett Service AS
NTS – Norsk Tilhengersenter AS
Nye Skog og Hage AS
O.G.Gulbrandsen AS
Outdoormotor Tynset AS
Polaris Nordmøre AS
Polaris Norway AS
Rauland Servicenter AS
Ravnevand Motor
Rendalen Servicesenter AS
Skaidicenteret AS
Stjørdal Motorsenter AS
Trysil Bilberging AS
Twin Thunder AS
Åsheim Maskin A

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser