November er «Big Sale» hos NMCF-forhandlerne

Lars Leere ved Leere´s Motorsport i Fredrikstad har rigget butikken klar for høstens «Big Sale»! NMCF-forhandlere over hele landet kjører nå kampanje på en mengde MC-utstyr i butikkene.

Samtidig som du ruller tohjulingen din inn til vinterlagring hos NMCF-forhandlerne kan du gjøre gode høstkupp på MC-relatert utstyr. November er måneden med de gode tilbudene – det gjelder også sikkerhetsutstyr.

I disse dager ruller motorsykler inn til forhandlerne for god pleie gjennom vinterhalvåret. Et økende antall norske motorsyklister velger å overlate vinterlagringen og vedlikeholdet av sin MC til NMCF-forhandleren.

I samme åndedrag som MCen leveres inn er det muligheter for å spare mye penger ved kjøp av MC-utstyr:

I november er det «Big Sale» i butikkene til våre forhandlere. Da er det mulig å gjøre gode kjøp og oppgradere ditt utstyrsnivå, forteller Olaf Olstad i NMCF.

Klikk på NMCF-logo for å finne din nærmeste MC-forhandler

Riktig veiledning er viktig
NMCF-autorisasjonen – som alle faghandlerne signerer – innebærer at de plikter å formidle et faglig godt sikkerhetsbudskap når det gjelder både sikkerhetsutstyr og kjøretøyteknologi.

Våre medlemmer har den nødvendige kompetansen blant sine selgere og høy kvalitet på produktene de tilbyr. Det betyr at du som kunde alltid kan være trygg på at du blir tilbudt riktig produkt til ditt behov og at produktet har den kvaliteten du både forventer og behøver for å få gode MC-opplevelser, sier Olstad.

Olaf Olstad i NMCF.

-Det er viktig for NMCF at kundene opplever å få den gode veiledningen de forventer i kjøpsprosessen. Det gjelder ikke bare kjøretøy, men også kjøreutstyr og øvrig MC-relatert utstyr.

Sikkerhetsfokus
NMCF-forhandlere skal bidra til at norske MC-førere har et aktivt forhold til egen sikkerhet. Det kan blant annet oppnås med god veiledning ved kjøp av kvalitetsutstyr, samt å gi generelt gode råd og tips om motorsykkel og motorsykkelkjøring.

Forhandlerne har selv lang MC-erfaring og er på mange måter forbilder for kundene, og spesielt de nye generasjonene motorsyklister som besøker butikkene. Derfor vektlegger NMCF tungt å formidle de riktige holdninger, spesielt med tanke på sikkerhetsutstyr, sier han.

NMCF har etablert en autorisasjon for MC-forhandlerne som er medlemmer. Her er sikkerhetsbudskapene løftet opp og frem:

Formidling av et sikkerhetsbudskap:
· NMCF-faghandlerne må være sitt ansvar bevisst om å formidle et faglig godt sikkerhetsbudskap rundt kjøreutstyr og kjøretøyteknologi, og sørge for hele bedriften har god kompetanse på MC-sikkerhet.

· Medlemsbedriftene skal markedsføre og informere brukeren om sikkerhetsinnretninger på de ulike modeller og gi kvalifiserte råd, slik at til kunden blir i stand til å velge rett sikkerhetsnivå i forhold til sitt bruk.

· Medlemsbedriftene skal markedsføre og informere om personlig sikkerhetsutstyr og gi kvalifiserte råd, slik at til kunden blir i stand til å velge rett sikkerhetsnivå i forhold til sitt bruk.

· Medlemsbedriftene forplikter seg til å informere om levetiden på hjelmer og anbefale kvalitetskjøreutstyr av god kvalitet og med god synlighet.

Veiledning av uerfarne kunder:
· NMCF-faghandlerne skal ha et særlig fokus på å veilede uerfarne kunder.

· Medlemsbedriftene skal ta ansvar for å gi kvalifiserte råd om valg av motorsykkel, i forhold til kundens drøm, lommebok, fysisk form, kjøreferdigheter og forventet bruksområde.

Nye brukergrupper:
· NMCF-faghandlerne må forberede seg på at pendlermarkedet raskt kan vokse i de store byene.

· Medlemsbedriftene forplikter seg til å gi denne kundegruppen den informasjonen og den innføringen de trenger for å etablere seg på to hjul.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser