NAF MC har passert 15.000 medlemmer

Bilde fra Sikkerhetsstafetten som NAF MC arrangerte i mai i fjor. Her fra NAF senteret i Mo i Rana som benyttet hallen som møtearena. Her ønsker Stig Skjøstad (administrerende direktør i NAF) velkommen og Jan Harry Svendsen (leder i NAF MC) venter på å slippe til. Foto: Kirsti Holden.

Pressemelding fra NAF MC:
-Vi er selvsagt svært godt fornøyde med å passere 15.000 medlemmer i NAF MC. Det er en milepæl som vi er veldig stolte av og det viser at vi tilbyr et produkt norske motorsyklister setter pris på, sier Jan Harry Svendsen, leder i NAF MC.

I 2023 gikk medlemstallet til himmels for NAF MC, og bare noe dager før julen ble ringt inn passerte NAF MC 15.000 medlemmer.

-NAF MC er mer enn bare tryggheten av å ha veihjelp, advokater i ryggen og fellesskap. Med våre mange medlemmer har vi blitt en viktig stemme når vi jobber politisk for rettighetene og sikkerheten til norske motorsyklister, forklarer Svendsen. Han roser også de 27 klubbene som er organisert under NAF MC. – Hver dag gjør NAF MC sine klubber et fantastisk arbeid for medlemmene, enten det er å arrangere sikkerhetskurs, klubbkvelder eller å invitere til fellesturer.

Samtidig har NAF MC et samarbeid med ruteplanleggeren Tourstart hvor man kan planlegge turer og hente inspirasjon fra flere tusen ruteforslag.

-Som medlem i NAF MC får du gratis tilgang til Tourstart, som i tillegg til å være en ruteplanlegger også er et kraftig navigasjonsverktøy. NAF MC har også et eget område i Tourstart der vi legger ut våre anbefalte turer på MC.

Nå ser vi fremover i 2024, der vi blant annet skal arrangere Landstreff i Molde og der vi skal på tur til Grense Jakobselv.

-2024 blir et begivenhetsrikt år for NAF MC, og jeg er sikker på at vi vil kunne tilby medlemmene enda mer turinspirasjon og motorsykkelglede gjennom året, sier en fornøyd Jan Harry til avslutning.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser