Motorsykkelens Dag i Stavanger

Custum Garage Stavanger holder til det i røde bygget nederst. Parkeringsplassen har tidligere år vært brukt til stand for MC-forhandlere, klubber og kjøreskoler, men nå bygges det rundt klubblokalet slik at denne plassen i år var flyttet ca. 150 meter til venstre for klubblokalet.

I dag inviterte Custom Garage til sin tradisjonelle Motorsykkelens Dag rundt deres klubblokale i Hillevåg i Stavanger. I år hadde de flyttet standene til forhandlerne der det var mulighet for prøvekjøring lenger inn på området. Det var som vanlig skikkelig MC-bevertning med vafler, pølser og burgere til de besøkende. Med fint vær og opp mot 20 grader var det god stemning. Her er billedreportasje fra årets arrangement:

De fleste lokale MC-forhandlerne hadde tatt turen til årets arrangement. Utenom kom også Indian-forhandler Twin Thunder fra Lyngdal og Harley-forhandler H-D Bergen.
Frank fra MC-utstyr var på plass og viser tommelen opp! Arena MC var på plass med Triumph-modeller klar til prøvekjøring.
MB Racing var på plass med Husqvarna-ambassadør Runa Grydeland. Her er hun flankert av Helge Vatne, Ida Vatne og Lasse Vatne.
Hove Classic Car holder til på den rette siden av Skjævelandsbrua ifølge de som bor på Jæren. De hadde med seg noen nydelig custombygg.
Stephan fra Indian-importøern (nr. 2 fra venstre) og Gunnar fra Twin Thunder (nr. 3 fra venstre) var på plass for at besøkende kunne få prøvekjøre Indian.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser