MC Oslo sine offroadkurs med Pål Anders Ullevålseter videreutvikles

Nå skal kurskonseptet vokse og videreutvikles til motorsykkelistens store glede
-Teknikk-kursene med Pål Anders har vært en kanonsuksess og dette skal førerne få mere av sier Kim Harald Jøranli, daglig leder ved MC Oslo AS.

Pressemelding fra MC OSLO:

En flott arena for læring og egenutvikling
I 2019 etablerte MC Oslo et fantastisk og svært produktivt samarbeid med hele norges Pål Anders Ullevålseter, selveste endurokongen, Mesternes Mester og eneren som lykkes i nært sagt alt han deltar i. Hans kunnskap, erfaring og ferdighetsnivå på motorsykkel er unikt og Pål Anders personlighet gjør det både enkelt, morsomt og trygt å lære. Kurskonseptet som omfatter kjørekurs i tre nivåer for nybegynnere, erfarne og viderekomne grusførere ble umiddelbart svært populært og har siden oppstarten vært fylt til randen hver eneste gang. Deltakerne har gjennomgående og uansett nivå satt svært stor pris på læring og mulighetene til å lære av den beste. Hundrevis av førere har så langt realisert ønske om å suge til seg læring fra mesternes mester og tilbakemeldingene fra kursene er svært gode.

-Grus og offroadkjøring står på manges «bucket list» og med nye nye ferdigheter følger også mestring, sier Pål Anders Ullevålseter.

Stor interesse for adventure segmentet
Adventure-segmentet er det raskest voksende segmentet og flerbrukselementet til disse syklene fenger åpenbart den norske motorsyklisten. Interessen for TET (Trans European Trail), kjøring i publiserte spor og turkjøring på lovlige fjellveier vokser raskt. -For å svare på den økende etterspørselen må kurs og opplæringsprogrammet derfor videreutvikles, sier Kim Harald Jøranli.

MC Oslo Experience “by” Pål Anders Ullevålseter
Kurs og utdanningsprogram videreutvikles i samarbeid med Pål Anders slik at norske førere kan få tilgang til flere kurs og nye tema. Det nye programmet vil få navnet MC Oslo Experience by Pål Anders Ullevålseter og vil tilby et bredere program for teknikk og offroadkjøring med sykler i flere kategorier og klasser. Følg med på kurstilbudene våre på MCoslo.no og løft eget ferdighetsnivå og kjøreglede sammen med mesternes mester.

Har du lyst til å lese mere om kursene til Pål Anders, finner du mere informasjon på hjemmesiden vår MCoslo.no, eller ta kontakt på 23 03 97 00 for en prat.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser