Bli med Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) i Oslo og fem andre byer på søndag.

Oppmøte på DGR Oslo er kl. 09.00 på Holmenkollen 19. mai. Kolonnen starter kl. 10.00 og regner med å ende på Bogstad Gård kl. 12.00.

I år er det 6 byer som arrangerer DGR ifølge den offisielle nettsiden. Det er Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Sandefjord og Kristiansund. Gå inn på nettsiden https://www.gentlemansride.com/rides/norway for å melde deg på årets arrangement. Under følger pressemelding fra DGR Oslo:

«2024 er året vi rir Side by Side, Worldwide: vi rir sammen på samme dag over hele verden!
Hvert år kler tusenvis av motorsyklister seg i sine fineste klær og kjører motorsykkel i klassisk stil for å samle inn penger til fordel for to av verdens største saker: prostatakreft og menns mentale helse.

Bilde fra kortesje i Stavanger i 2021 som ledes av Wim Huisman på hans Ural med sidevogn. Foto Tor H. Omland


I 2023-utgaven samlet 104 000 førere i 893 byer seg for å kjøre klassiske motorsykler og veteranmotorsykler med fokus på en felles god sak. Da innsamlingen ble avsluttet 5. juni, markerte det nok et rekordår for Distinguished Gentleman’s Ride. Totalt er det samlet inn 7,4 millioner USD. Siden den første utgaven i 2012 har mer enn 500 000 syklister i 121 land samlet inn mer enn 44 millioner dollar.
I år feirer vi 11 fantastiske år med støtte fra den bemerkelsesverdige motorsykkelprodusenten Triumph Motorcycles, som fortsetter å støtte innsamlingsaksjonene våre med noen av de mest imponerende premiene i noe veldedighetsarrangement.

Påmeldingen til The 2024 Distinguished Gentleman’s Ride Oslo er nå åpen. Søndag 19. mai kommer verdens største motorsykkelløp tilbake med stil for å samle inn penger og øke bevisstheten om menns helse!»

Meld deg på The 2024 Distinguished Gentleman’s Ride i dag på www.gentlemansride.com.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser