Autopia i Stavanger Forum 5. – 7. april 2024: Stappfull motorstemning!

Jørn Myklebust (t.v.) driver Motor Centeret AS på Bryne og er forhandler av bl.a. Voge, Moto Guzzi og Aprilia. Tore Knudsen (t.h.) fra Voge-importøren var på plass på standen hele helgen. De stod sammen med MC-klubbene og Arena MC på den ene langsiden i Siddishallen.

Autopia i Stavanger er en motormesse som er i samme sjangeren som Oslo Motor Show. I år var det 5 års jubileum og publikumsrekord med 23.700 besøkende. Dette er opp 60 % fra fjoråret. Som Oslo Motor Show er det biler og 4-hjul som er hovedfokus og det var også i år 5 haller stappfulle for motorinteresserte. På lørdag var det kaos og yrende liv. Det som er bra med Autopia er at de har plassert motorsyklene i Siddishallen som er den første hallen en kommer inn fra den ene av to hovedinngangene. Det gjør at det er trøkk i hallen fra messen åpner. Her er vår billedkavalkade fra årets messe.

Det var også flere MC-klubber tilstede under messen som Senior MC, BMW klubben, NAF MC, Tempo MC og Randaberg Motorsykkel Klubb med noen nydelige sidevognssykler. Foran står en av stjernene i årets show: Mopeden Peugeot 103 Fun. En nydelig sak som får tankene tilbake til sist årtusen!
MC-avisa/Bike sin freelancer Runa Grydeland kjører Husqvarna Norden 901 og var på plass på MB Racing sin stand.
Fredrik Ingebrigtsen driver AllSupermoto AS som er forhandler av KTM, Kawasaki og Husqvarna.
Kunstneren Frank Øverland fra Flekkefjord var på plass og hadde auksjon på et bilde han laget under messen. Frank-Rike er navnet på hans galleri i Flekkfjord.
MB Racing sin stand var rett inn inngangen. De er forhandler av Husqvarna, Honda Cross, Fantic og TM. Bak sykkelen står Lasse, Ola og Ida Vatne.
CF MOTO er størst på ATV i Norge. Fabrikken produserer også egne motorsykler, samt MC for både KTM og Yamaha. Max Remi Skøyum fra importøren ATV Norway var på plass. Her foran deres street-modell 800NK.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser