AMD inviterer til visning av Triumph-nyheter fra torsdag til lørdag

Norges største MC-klynge ligger i Alnabru i Oslo. Her flyttet Triumph og KTM-forhandler AMD til i fjor vår. Nå slår de til med visning av Triumph sine 2024 nyheter: Speed 400, Scrambler 400X , Tiger 900 GT Pro og Tiger 900 GT Rally Pro fra torsdag 23.11 til lørdag 25.11

AMD har nå den største Triumph-avdelingen i Skandinavia og de kan også friste med flere andre Triumph-modeller disse visningsdagene.

Triumph Street 400 og Scrambler 400X. Kom og se to helt nye modeller fra Triumph. Ikoniske, moderne sykler med en karakterfylt motor!
Ny Tiger 900 GT Pro & 900 Rally Pro er de ultimate mellomstore Adventure motorsykler. Skapt for alle veier, skapt for eventyr av alle slag!
Geir Arnestad (midten) startet som forhandler i 1994 og har etter hvert blitt en av de største aktørene i MC-bransjen som forhandler av Triumph og KTM. Solid vekst førte til at familiebedriften måtte se seg om etter nye og større lokaler og de flyttet da til MC-klyngen Alnabru i fjor i samme område som Lazy Boyz og Snellingen. Her sammen med sønnen Kevin og kona Martha.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser