Bild
Neste artikkel

Leon Haslam blir Reas partner i 2019

World Superbike

Mens juli-varmen var på sitt beste – eller verste – i år, annonserte Kawasaki Racing Team at Leon Haslam blir Jonathan Reas makker i 2019, etter at Tom Sykes som kjent forlater teamet.

Leon Haslam vender dermed tilbake til WSBK på fulltid for første gang siden 2015. 35-åringen har masse erfaring fra serien, og kan skilte med fem seiere og 39 pallplasser så langt, samt åtte hele sesonger siden 2003. I fjor var han wild card på Donington, og en pallplass viste at han fortsatt i aller høyeste grad er med i gamet.

Det er ikke første gang Haslam og Rea kjører med samme farge i verdens tøffeste Superbike-serie. Sist gang var I 2013 og 2014.

Leon Haslam ser frem til neste sesong, og takker Kawasaki på det varmeste for å ha blitt gitt denne muligheten. Teamsjef Guim Roda hos KRT legger til at det har vært en vanskelig prosess å skulle erstatte Tom Sykes, og teamet føler at Leon Haslam er det best mulige valget i så henseende.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.