Bild
Neste artikkel

Her er nye Africa Twin

Video

I Hondas nyeste klipp får vi se nye CRF1000L Africa Twin i sin helhet, samt en interessant diskusjon med Hondas ingeniører.

Videoen har blitt sluppet/lekket ut på en kanal som ikke tilhører Honda, og den viser 2016-modellen av Africa Twin i sin helhet i flere actionklipp. Det dreier seg ikke om et rent reklameklipp med overdrevet tempo og unødvendig musikk, men ren kjøring med innslag fra en diskusjon mellom Hondas ingeniører og testførere om motorsykkelen.

Det finnes ikke flere spesifikasjoner tilgjengelig, men vi vet fra før at DCT-kassen skal være en opsjon, og at nye Africa Twin skal være lett. Den får også et komplett el-system med avansert traction control. 

Ifølge den norske Honda-importøren - Kellox - vil de slippe flere detaljer i morgen, fredag. Allerede nå forteller de til Bike at CRF1000L vil komme i fire forskjellige farger fra fabrikk: CRF Dakar Rally, Tricolour, Sølv og Matt sort, og at de vil ta den i alle farger unntatt sølv. De håper og tror at første sending vil komme til Norge i månedsskiftet november/desember.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.