Bild
Neste artikkel

Store nyheter fra Harley-Davidson

Nyheter

Den amerikanske produsenten Harley-Davidson presenterer en satsing som overgår det vi har sett fra motorsykkelverdenen på mange år.

En adventure fra Harley-Davidson høres kanskje helt usannsynlig ut, men det er bare en av flere nyheter som vi kan forvente ganske snart.

Den amerikanske produsenten har akkurat presentert en plan for å ta markedsandeler innen en rekke nye områder de kommende årene. Planen har fått navnet More roads to Harley-Davidson.

Planen består av tre deler, som omfatter nye motorsykler, bedre kontakt med kundene, og bedre støtte til forhandlerne. Målet er å skape en bredere målgruppe og et stadig større community rundt varemerket, for å sikre fremtiden.

Når det gjelder de nye modellene, er det store touring/cruisermodeller med i planen, men også flere motorsykler som vi aldri hadde trodd vi skulle få se fra akkurat dette merket.

En ny plattform med spennvidde fra 500 til 1250 kubikk, og som dekker tre egne segmenter, vil bli lansert de kommende årene. Motorsyklene skal ha motorer med fire ulike slagvolum. For eksempel nevnes en streetfighter på 957 kubikk, og kanskje den største nyheten Pan America, en adventure på 1250 kubikk. Disse to, samt en modell kalt 1250 Custom, skal lanseres tidlig i 2020. Øvrige modeller i denne satsingen skal presenteres frem til 2022.

El-prototypen Livewire er nå helt klar til å nå kundene i 2019, og den vil snart få selskap av andre elektriske modeller fra produsenten. Harley-Davidson planlegger også nye modeller med motorer på 250–500 kubikk for det asiatiske markedet.

Se videoen ovenfor for mer om den nye satsingen fra Harley-Davidson!

 
Pan America 1250.
1250 Custom
1250 Custom
957 Streetfighter
957 Streetfighter
LiveWire
Kommende lette og el-drevne tohjulinger fra Harley-Davidson.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.