Course Shorty og Rodeo Drive motorsykkelsko

Denne artikkelen er sponset av XLMOTO:

Til alle entusiaster av urban- og bykjøring! Er du klar til å ta kjøreopplevelsen din til neste nivå? Med XLMOTO sin mest solgte motorsykkelsko?  Si hei til Course Shorty og Rodeo Drive skoene! – de ultimate følgesvennene for pendlere og veiførere som er ute etter både stil, komfort og sikkerhet.

Course Shorty Shoe V2

Course Shorty Shoe er designet for den urbane eventyreren, og vil være med deg når du navigerer gjennom bygatene, snirkler deg uanstrengt gjennom trafikken, og når du gir gass i forstadsområdene og ut på landeveien – alt blir bare bedre, og det er styrken til Course Shorty skoene.

Disse skoene er laget med presisjon og lidenskap og er ikke bare et tilbehør – de er en viktig del av sykkelutstyret ditt. De er laget av syntetisk semsket skinn og polyesterfôr, har forsterket ankel og refleksbånd på tærne for ekstra synlighet.

Sikkerheten stopper ikke der. Course Shorty skoen er CE-godkjent og oppfyller de strenge standardene som gjelder for motorsykkelutstyr. Med dette godkjenningsstempelet kan du kjøre med selvtillit, vel vitende om at føttene dine er beskyttet.

Rodeo Drive motorsykkelsko

Disse Hollywood-inspirerte skoene er luksus på to hjul, en motorsykkelsko som er laget med sofistikert eleganse i tankene.

Rodeo Drive-skoen har forsterket ankelstøtte som gir ekstra beskyttelse, og Hipora®-membranen sørger for at føttene dine holder seg trygge, sikre og tørre. Rodeo Drive er dessuten CE-godkjent, slik at du kan kjøre med ro i sinnet, vel vitende om at du har på deg sko som oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene og er av høyeste motegrad, slik at du ser bra ut både på og av motorsykkelen!  

Handle hos XLMOTO i dag!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser