Info til deg som har abonnert på Bike via Paperton

Info til deg som har abonnert på digital-versjon av Bike via Paperton

Hvis du har hatt et digitalt abonnement på Bike via Paperton må du, dersom du bruker Apple, si det opp snarest for å unngå ytterligere belastninger på ditt kredittkort.

Vi kommer ikke til å legge ut nye utgaver av Bike i den gamle appen.

Det finnes en ny Bike Norge app som du kan laste ned via Appstore eller Google Play. Deretter ber vi deg kontakte oss via skjemaet på www.bike.no/kontakt-oss

Fortell at du har et digitalt abonnement og gi oss ditt navn, adresse, e-post og hvor lenge ditt gamle abonnement varer. Deretter sjekker vi mot vårt register og kommer tilbake hvis vi har spørsmål.

Ette det skal du kunne logge inn med din e-post som login og ditt postnummer som passord. (Det tar normalt en dag før systemet har registrert nye brukere.)

Du vil da få bladet resten av den tiden du har betalt for i det gamle systemet. Etter at ditt gamle abonnement er utløp må du registrere nytt abonnement i den nye appen, alternativt tegne abonnement på papirutgaven – den digitale versjonen er da inkludert kostnadsfritt.

Du kan fremdeles bruke den gamle appen til å lese gamle utgaver av Bike. Etterhvert kommer vi til å legge ut gamle utgaver av Bike i den nye appen.

Kos deg med  digitale Bike

Bike-redaksjonen

Sist nummer

Annonser