Italiensk MotoGP ekstase på Mugello denne helgen –

Denne helgen er det bare en ting som gjelder for MotoGP fans: Komme seg til Mugello eller til TV med Viasat Sport for å følge et av de virkelig store løpene i årets sesong. Italienerne er lidenskapelig entusiastiske, spesielt når en av deres egne gjør det godt – og sorgen er tilsvarende bunnløst dyp hvis det ikke skjer.

Det er både lett og vanskelig å være italiensk fører på Mugello. Lett, fordi de blir båret frem på en bølge av jubel fra et publikum som er så sjåvinistisk entusiastiske at det er langt over grensen til partisk, vanskelig fordi nettopp publikum stiller så enorme krav og det igjen kan påvirke konsentrasjonen. Men – den store drømmen, det som får Dovi eller Rossi eller Petrucci eller en hvilken som helst annen italiensk fører til å ta ut mer enn sitt beste – det er drømmen om å vinne på Mugello og kunne juble sammen med et publikum som når som helst er villig til å kanonisere dem hvis så skulle skje.
Viasat Sport har sending både fra trening, kvalik og løp. Selv om værmeldingen hadde lovet glitrende solskinn så er dette helgen du bør sitte foran TV-skjermen.
Det er tross alt bare MotoGP på Mugello en gang i året!

Sist nummer

Annonser