Bild
Neste artikkel

Rea har signert ny toårskontrakt

World Superbike

Tre ganger verdensmester Jonathan Rea har signert en ny toårskontrakt med Kawasaki Racing Team.

I går ble det offentliggjort at Jonathan Rea skal kjøre for Kawasaki-fabrikken også de neste to årene, og han fortsetter dermed ferden mot å bli den mest suksessrike WSBK-føreren gjennom tidene.

Rea sluttet seg til Kawasaki første gang i 2015, og det ble en perfekt match mellom nordiren og ZX-10R. Han vant første gang for teamet på Phillip Island, tok deretter 13 seiere til samme sesong, og toppet det hele med verdensmestertittelen. Deretter taler statistikken for seg selv – 44 seiere, over 80 pallplasser, og 12 ganger pole position om bord på Ninjaen.

Rea gleder seg til å tilbringe ytterligere to år sammen med teamet. Kontrakten vil gi ham ro til å konsentrere seg om resten av sesongen, og han takker teamet for at de gir ham mulighet til å fortsette det gode samarbeidet. Det skal satses hardere enn noensinne i tiden fremover.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.