Bild
Neste artikkel

Video: Yamahas nye Ténéré rundt hjørnet

Video

Nå har Yamaha startet teaser-kampanjen for den nye adventure-modellen. Her er den første videoen, og sjette september vises den mellomstore eventyreren i sin helhet.

Under Eicma-messen i 2016 lanserte Yamaha konseptet T7. En adventure-motorsykkel som er bygd rundt motoren fra den populære modellen MT-07. Chassiset var helt nytt, bensintanken var av aluminium, og både kåper og bukplate var produsert i karbonfiber.

At det svært så rallypregede konseptet skulle bli til virkelighet som en etterfølger til seneste utgave av XT600Z Ténéré, har vært tydelig helt fra starten. For eksempel har konseptet T7 blitt lånt ut til europeiske redaksjoner som en del av markedsføringen av den kommende produksjonsmodellen.

Nå har vi endelig fått en dato for avdukingen av den ferdige motorsykkelmodellen. Den sjette september smeller det, men det kommer sikkert flere teasere før det. 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.