Siste aktivitet

"jabba" har svart på foruminnlegget "Hvilken motorsykkel er dette"

Video: Yamaha PES2 på banen

Video

Yamaha viser den tohjulsdrevne el-sportssykkelen PES2 på banen, samt avslører ny kamerateknologi og et hjelmsamarbeid med Sony.

Ett kamera som leser veien foran føreren og ett som holder utkikk bakover, begge koblet til en smart hjelm med skjermteknologi fra Sony. Dette er noen av nyhetene du kan legge til i listen over fremtidig teknologi vi kan vente oss fra Yamaha.

Det smarte visiret fra Sony skal kunne guide føreren av den tohjulsdrevne el-sykkelen forbi hindre på en sikker måte, og i tillegg gi tilgang til en navigator. Der vises imidlertid også informasjon fra Facebook og Twitter, og dermed risikerer en å få helt motsatt effekt på trafikksikkerheten sammenlignet med de to første funksjonene.

Det tradisjonelle displayet er erstattet med en skjerm fra Sony som ligner et surfebrett i miniatyr, og Yamaha presenterer også en hanske med et mindre display som viser motorsykkelens status.

Hvilken av disse nyhetene tror du vi får se først på en produksjonsmodell?

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: