Bild
Neste artikkel

Video: Yamaha PES2 på banen

Video

Yamaha viser den tohjulsdrevne el-sportssykkelen PES2 på banen, samt avslører ny kamerateknologi og et hjelmsamarbeid med Sony.

Ett kamera som leser veien foran føreren og ett som holder utkikk bakover, begge koblet til en smart hjelm med skjermteknologi fra Sony. Dette er noen av nyhetene du kan legge til i listen over fremtidig teknologi vi kan vente oss fra Yamaha.

Det smarte visiret fra Sony skal kunne guide føreren av den tohjulsdrevne el-sykkelen forbi hindre på en sikker måte, og i tillegg gi tilgang til en navigator. Der vises imidlertid også informasjon fra Facebook og Twitter, og dermed risikerer en å få helt motsatt effekt på trafikksikkerheten sammenlignet med de to første funksjonene.

Det tradisjonelle displayet er erstattet med en skjerm fra Sony som ligner et surfebrett i miniatyr, og Yamaha presenterer også en hanske med et mindre display som viser motorsykkelens status.

Hvilken av disse nyhetene tror du vi får se først på en produksjonsmodell?

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.