Bild
Neste artikkel

Video: El-sykkelen fra Victory som skal erobre Pikes Peak

Video

Som vi har rapportert tidligere, skal Victory stille opp med både V-twinsmonsteret Project 156 og en el-sykkel i årets Pikes Peak. Her får du video med noen ytterligere detaljer om el-sykkelen!

Empulse RR-modellen som Victory har tenkt å stille opp med i årets utgave av Pikes Peak, ved siden av bensinmodellen Project 156, er samme sykkel som Lee Johnstons konkurrerte med i Isle Of Man TTs klasse for el-sykler.

Den er imidlertid ombygd med mindre kåper og helt styre istedenfor clipons. Dette er sannsynligvis på grunn av de nye reglene i år, som forbyr motorsykler med clipons å stille opp i racet.

Motorsykkelen skal kjøres av samme fører som ble tvunget til å bryte med deres Project 156 i fjor, magasinet Cycleworlds testredaktør Don Canet.
Project 156 skal også være med i årets Pikes Peak, men da kjørt av racingfører Jeremy Toye. Han er en erfaren deltaker i det tradisjonelle bakkeløpet, og i 2014 satte han bestetid i den tyngste klassen for motorsykler.

I år er det 100 år siden bakkeløpet Pikes Peak ble kjørt for første gang.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.