Bild
Neste artikkel

MotoGP-førernes uttalelser foran helgens race

Video

Se noen av toppførerne i MotoGP uttale seg foran helgens race på Termas de Río Hondo-banen i Argentina. Støv på banen kan igjen bli et problem.

Termas de Río Hondo-banen i Argentina har blitt en favoritt blant mange førere når det gjelder design og flyt. Da Jarno Zafelli tegnet banen, hadde han som mål å matche den høye gjennomsnittsfarten som førerne kommer opp i på Philip Island.
 
Dessverre har man ikke nådd fullt så langt, da maks gjennomsnittsfart er 168 kilometer i timen, mot 177 på den australske banen. En av årsakene er støv på banen som må fjernes før MotoGP-sirkuset kommer dit. Dette skal skyldes at den benyttes betydelig sjeldnere enn de andre banene i MotoGP-kalenderen.
 
Banerekorden holdes akkurat nå av Valentino Rossi, med tiden 1'39.019 fra 2015, mens Marc Marquez kan slå seg på brystet med den raskeste rundetiden, 1'37.683 fra 2014.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.