Bild
Neste artikkel

MotoGP-førernes tanker foran Grand Prix of The Americas

Video

Det er klart for at MotoGP-sirkuset beleirer Austin i Texas for å kjøre Red Bull Grand Prix of The Americas. Hør førernes tanker foran racet på den utfordrende banen.

Helt siden Marc Márquez tok steget opp i MotoGP-klassen, har han vunnet hvert race han har kjørt i USA. Etter en halvveis start på sesongen bør dette være et førsteklasses vendepunkt for ham. Men Yamaha-førerne har vist god form, det er ikke bare nykommeren Maverick Vinales som blir vanskelig å slå, men også veteranen Valentino Rossi vil ha siktet fininnstilt på seierspallen.

Også denne helgen vil fabrikkførerne bli utfordret av de sultne satellittførerne Jonas Folger og Johann Zarco. Siden de giret opp fra Moto2- til MotoGP-klassen, har de vist at deres kjørestil og Yamahas M1 er en sylhvass kombinasjon. Fjorårets femteplass gikk til briten Cal Crutchlow, som liker den utfordrende banen; også han kan få fabrikkførerne til å svette litt ekstra.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.