Profil

Stad: 
Oslo
Medlem sedan: 2004-06-01
Senast inloggad: 2017-10-14

26/9-06
Da har det skjedd enda en gang... Noen har prøvd å stjele sykkelen min... De har rett og slett knekt av styrelåsen og herjet tenninga.

En ting lurer jeg litt på når det kommer til disse kriminelle. De kan jo ikke ha ungått å se at jeg hadde lås på bakhjulet, knakk opp/ødelag styrlåsen, men lot alikevel sykkelen stå igjen... De må da klare å planlegge litt bedre enn som så. Det som gjenstod var jo bare å løfte opp sykkelen bak og trille den inn i en bil... Enten er de idioter og ikke tenkte lenger enn styrlåsen, eller så må de ha blitt oppdaget. Da håper jeg det var en stor, sterk fyr med mc selv som viste hva han syntes om sånne lavpanna kriminelle både fysisk og verbalt!!

Men jeg skal vel ikke klage som fortsatt har sykkelen. Men blir litt prakk og går utover søvn og humøret når det skal holde på sånn!!!

Om noen har en lower til Honda VTR de har lyst til å bli kvitt er det bare å rope ut... Vi kan sikkert bli enige.

Startet med lettmotorsykkel da jeg var 16. En gammel Honda CB100. Ble bitt av basillen da, men har bare blitt værre med årene.

Tidligere sykler:
Honda CB 100 (gammel)
Kwazaki ZZR 600 99 modell
Honda VTR 1000F 98 modell (gul)

20/06/2005:
Jeg er nå den glade eier av en Honda VTR 1000F 98 modell. Det svei litt i lommeboka, men sånt merker jeg jo ikke i den lykkerusen jeg befinner meg i nå... Blir nok lite fyll og fanteri denne sommeren. Men hvem trenger vel det når man kan kjøre rundt på to hjul i stedet =)

Ved nærmere ettertanke så blir det nok litt fanteri alikevel (i henhold til norske lover), på sykkelen. Men sånn må det jo bare bli... Skulle man ligget på fartsgrensene kunne man jo bare kjørt moped =)

12.07.05

Helvetes kriminelle. Var ute å klatret en liten tur, kom tilbake å skulle kjøre hjem var den forsvunnet.... Hadde jeg bar fått tak i dem. Svin altså. Må jo gå ann å kjøpe seg ting selv....

Ble frastjålet min kjære Honda VTR etter en knapp mnd.. Tror det var mere 3 uker siden jeg hadde kjøpt den. Sitter å venter i spenning på svar fra forsikringsselskapet. Hadde den forsikret i if.

Disse kriminelle altså... Skulle ha fått tak i dem. Skulle sannelig fortalt dem at de kunne begynne å kjøpe seg sine egne ting. Ikke nok med at jeg mistet gliset (i dobbelt forstand) men det kommer jo til å koste meg x antall kroner i egenandel og for å få en ny sykkel på veien. Forsikringsselskapet kaster sikkert ikke penger etter meg heller, så regner med litt tap der også =(

Om noen kommer over en sykt billig gul VTR så kan det være en ide å sjekke den to ganger :)

25/8-05
Da har jeg endelig ordnet med med sykkel igjen. Går tregt i disse papirmøllene altså. Ble VTR nok en gang, svart denne gangen.

27.04.06
Da er sykkelen hentet. Nytt bakdekk, nytt kjede og nye drev... Faktisk også ny clutchveske da jeg klarte å kløne til noe der ved påmontering av dekselet ved framdrevet. Luft i sytemet, så var redd jeg måtte ta toget hjem da clutchen ikke funket. Men ordnet seg med lufting og litt dot4 =)

1/7-06
Hell i uhell...Sannelig har ikke de kriminelle jævlene vært på tokt igjen. Fant deler av en skrutrekker ved tenningen. Noen har tydeligvis prøvd å få av rattlåsen eller noe... Hadde et svare strev med å få fikset tenningen igjen, men fikk da startet sykkelen til slutt...

07.08.2006
Ny skinndress... Endelig. Litt trang, men det koster å være rockestjerne. Regner med den går seg til. Ikke lenge siden jeg kjøpte joggesko heller, så nå har jeg jo en grunn til å ta de i bruk. Jogge skinndressen litt større (les meg mindre)

28/8-06
Jaja, da var de første prikkene i boks... Svir litt i lommeboka også. 4200,-
Men det skal sies at det er et under at dette ikke har skjedd tidligere.

En liten huskelapp til meg selv. Her var det mye fint til sykkelen: http://www.s-racing.com/1/index.htm

VTR sider, noen sikkert bedre enn andre:
http://www.vtr1000.co.uk/menu.htm

http://www.micapeak.com/reg/bikes/VTR/

http://www.ukbike.com/reviews/bikes/firestorm.html

http://www.burniemorgan.com/firestorm/

http://webpages.charter.net/gnemish/

Nr 200: VTR1000 Takk skal du ha =)


Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.