Bild
Neste artikkel

Suksess for "Bubba" i nytt team

Video

Supercrossføreren James "Bubba" Stewart byttet nylig merke fra Kawasaki til Yamaha og kunne ikke ha startet bedre. De to første løpene har nemlig endt med seier i AMA-SX.

Verdensmesteren i AMA Motocross har byttet team til i år og kjører nå også i Europa. Det siste løpet løpet, Bercy Supercross i Paris, endte med nok en seier for 22-åringen.

- Jeg var litt sjokkert da jeg så treningstidene mine, så jeg visste at jeg hadde bra fart. Etter en uke med tester føler jeg meg i god form og teamet fungerer bra, men vi skal bli enda bedre, sier James "Bubba" Stewart.

For en måned siden kjørte han sin første konkurranse for sitt nye merke. Den endte også med seier i Las Vegas. Da avslørte samtidig oppfinneren av "The Bubba scrub" at han tenkte å konkurrere mer i Europa. Nå reiser han derimot tilbake til USA der Supercross-VM drar igang den tredje januar.


Kommentarer

#1
2008-01-30 19:30

Se det gitt, der har vi jo Vibeke også. Heftige veltebøyler! Kan være godt å ha. (personlig erfaring)

#1
Anonym
2008-11-14 09:30

Jeg så Marcus "BUBBAN" Hansson live i Gøteborg for noen år siden. Nesten like god han som Bubba :)

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.