Bild
Neste artikkel

Zero presenterer 2019-modellene

Nyheter

Den amerikanske el-motorsykkelprodusenten Zero viser i en pressemelding sine nyheter foran 2019.

Samtidig som konkurrenten Alta Motors har dratt ut kontakten for produksjonen av el-motorsykler, trer Zero frem og presenterer nyhetene for 2019.

Zero DS ZF7.2 er en av modellnyhetene. En innstegsmodell for dem som er nysgjerrige på el-drevne sykler, men som ikke nødvendigvis trenger større batterikapasitet. En modell som skal ha 42 prosent mer effekt, og være hele 43 kilo lettere en sine større søsken med lengre rekkevidde.

Modellprogrammet er fylt med sykler for både landevei og grusmoro, men Zero har også en ren adventure-modell med mulighet for å slenge på tre vesker, for den som vil dra ut på langtur. Også de større batteripakkene har fått en effektøkning tilsvarende den for innstegsmodellen.

En nyhet som Zero er først ute med, er at de har bygd inn et vedlikeholdsmodus som optimaliserer ladingen når sykkelen ikke benyttes i en lengre periode, og som forbedrer levetiden til batteriet. De fortsetter å levere motorsyklene med 5 års garanti.

Som før skal de amerikanske myndighetene handle el-sykler av Zero til både politiet og militæret.
 
Zero DS
Zero DSR, som DS, men med litt ekstrautstyr.
FX-modellen er mer enn grusmoro.
En elektrisk supermotard, FXS heter modellen.
Landeveisykkelen S.
Fullt utstyrt for langturer. Black Forest.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.