Bild
Neste artikkel
Nå er det bekreftet at Zarco går til KTM.

Zarco til KTM i 2019 og 2020

Nyheter

Vi måtte ikke vente lenge før vi fikk greie på hvem som blir Pol Espargaros makker i 2019 og 2020. Det blir Johann Zarco.

I dag er det offentliggjort at Johann Zarco bytter fra Yamaha til KTM neste år. Ryktene har gått en tid, og nå er de altså bekreftet.

Zarco, som ble kåret til Rookie of the Year i 2017, har stadig vekk vært i fokus etter at han avanserte til kongeklassen fra Moto2.

Pit Beirer, daglig leder hos KTM Motorsports, uttaler at det alltid har vært god kontakt mellom Johann og dem siden Red Bull Rookies Cup. Johann Zarco måtte på sin side være sikker på at han fikk kjøre en potensiell vinnersykkel før han byttet merke, og denne overbevisningen er nå tydeligvis på plass.

Siden Johann Zarco har kjempet i toppen for et satellitt-team, er KTM overbevist om hans fighter- og vinnervilje, og han blir nå med på å ta teamet enda et skritt videre fra oppbyggingsfasen.


 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.