Bild
Neste artikkel

Yamahas helt nye YZ65

Nyheter

Yamaha har utviklet en helt ny, liten totakter for først og fremst å utfordre Husqvarna og KTM om å vinne de aller yngste crossførerne.

Helt nye Yamaha YZ65 tilfører en liten konkurransemodell i tillegg til produsentens mer lekfokuserte TTR- og PW-modeller.

Den lille crosseren har fått en nyutviklet totaktsmotor med veivhusmonterte reedventiler, og et digitalt CDI-system som skal gi en jevn og lettkontrollert effektutvikling. Forgasseren kommer fra Keihin, og heter PWK28.

Girkassen har seks trinn, og skal gi førerne god førsteerfaring med selv å betjene girene. Rammen er en solid stålkonstruksjon, og bakrammen – som er demonterbar – er av aluminium.

I aluminiumsvingarmen sitter det et 12-tommers hjul montert, og i 36-millimetersgaffelen fra KYB er det et 14-tommers hjul. Fjæringsveien er 215/270 millimeter. Selvsagt har YZ65 skivebrems både foran og bak.

Yamaha YZ65 er 1 615 millimeter lang, har en salhøyde på 755 millimeter, og akselavstand på 1 140 millimeter. Fulltanket med 3,5 liter bensin veier den 61 kilo.

 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.