Bild
Neste artikkel

Yamaha kjøper norsk patent

Nyheter

Brudeli Tech, som er basert i Hokksund, har nå solgt sin patent og teknologi til Yamaha.

Brudeli Tech Holding AS melder at de nå har gjennomført salget av patenter kjent fra kjøretøyene Brudeli 645L og 625L. Dette er såkalte Leanster-kjøretøy, som har to hjul foran og ett hjul bak. 

– Jeg ser det som en stor ære at Yamaha har bestemt seg for å kjøpe denne teknologien, som vi har startet å utvikle her i Norge, sier eieren av Brudeli Tech Holding AS, Geir Brudeli. 

Historien til det lille norske selskapet strekker seg tilbake til 2001. En konseptmodell ble avduket på Eicma-messen i 2005, før denne typen kjøretøy var blitt populære. 

Yamaha avduket tidligere i høst trehjulingen Niken, så det er tydelig at de har ambisjoner innenfor dette segmentet. 

Mer informasjon finnes på www.brudelitech.com. 

Kommentarer

#1
2017-12-21 17:38

Da blir det vinterkjøring for mange. Dersom Yamahahahaha....velger å gi god bredde og like gode lenemuligheter.....da blir det muligens R1 kjøreglede med pigger.

#2
2017-12-22 08:21

Nææ... tror ikke dette kommer til å slå an , ikke her i norden i det minste.., de fleste voksne kjører nok etterhvert sin EL-bil vinterstid, og hva skal en med slikt "rakleverk" på sommeren?som et "leketøy" muligens?-fokus de nærmeste åra blir nok "hybridteknologi" og EL-mc da flere og flere steder begynner med begrensninger for forbrenningsmotor.

#3
2017-12-22 16:01

Tja. .hvem vet. Bil er bil enten el, fisegass, knallgass osv.

Det blir vel evt som vannscooter eller ATV. Meningsløs men morsom for noen og bare meningsløs for andre. Der er mer mc enn Can Am vil mange mene.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.