Siste aktivitet

"dvs64" har svart på foruminnlegget "Honda CB 125 Twin Cafe Racer Prosjekt"
Yamahas prototype MOTOROiD.

Yamaha bygger flere roboter

Nyheter

Motormessen i Tokyo nærmer seg, og vi kan vente oss flere spektakulære prototyper og konsepter – blant annet Yamahas to nyeste roboter.

Yamaha har tidligere introdusert oss for Motobot, roboten som skal lære å kjøre en YZF-R1M i over 200 km/t på banen og utfordre selveste Valentino Rossi om beste rundetid. På Tokyo Motor Show i slutten av oktober vil vi få møte versjon to av Motobot.

Yamaha mener at hensikten med Motobot er å utvikle smarte robotsystemer som kan håndtere en motorsykkel uten å påvirke selve motorsykkelens konstruksjon nevneverdig. Et mulig område for erfaringene fra prototypen er nye elektroniske førerhjelpemidler.

MOTOROiD er en nykommer i Yamahas robotfamilie. Prototypen skal prøve å skape en motorsykkelopplevelse som ved hjelp av kunstig intelligens skal gi føreren en følelse av merverdi. Den el-drevne prototypen kan kjenne igjen føreren og tilpasse seg både fysisk og elektronisk etter personen.

I tillegg til disse to robotsøsknene lover Yamaha å vise tre andre verdensnyheter på messen. Blant annet kan vi sikkert vente oss flere varianter av den hellende trehjulingen (LMW), et kjøretøy som Yamaha tidligere har vist at de jobber med.

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: