Siste aktivitet

"dvs64" har svart på foruminnlegget "Honda CB 125 Twin Cafe Racer Prosjekt"

WSBK: Ingen V4-racing for Ducati før 2019

Nyheter

Ducati har nå bekreftet at de ikke planlegger å konkurrere med sin nye V4-superbike i World SBK før i 2019 – ett år etter at den lanseres.

Under racet på Laguna Seca benyttet Ducatis daglige leder Claudio Domenicali anledningen ikke bare til å vise nye Final Edition av Panigale, men også å snakke om den nye V4-maskinen. Han gjorde det blant annet klart at de ikke kommer til å konkurrere med den neste år. 

– Vår fremtid innen superbikes blir med en V4-motor derivert fra MotoGP, forteller Domenicali. – Den skal introduseres på EICMA i år. Som vanlig hos Ducati vil vi bruke ett år på å utvikle den nye modellen før vi konkurrerer. I 2018 skal vi fortsatt benytte Panigale R, og så konkurrerer vi med V4-en fra 2019. 

Dette er en strategi Ducati blant annet benyttet for Panigale, og basert på tidligere opplegg skal Ducati delta med et knippe V4-maskiner i Superstock 1000 allerede neste år som en del av utviklingen, men for Superbike-VMs del må vi altså vente til 2019. 

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: