Bild
Neste artikkel
KTM 790 ADVENTURE R Prototype fører tankene til brutale KTM 950 Super Enduro R.

Ville KTM 790 ADVENTURE R Prototype

Nyheter

Den største nyheten fra KTM på motorsykkelmessen i Milano var 790 Duke, men denne adventure-prototypen trakk også blikkene til seg!

KTM benyttet sjansen under gårdagens presentasjon til å presentere enda et fremtidig bruksområde for den nye LC8c-motoren som tar plass i 2018-utgaven av 790 Duke.

KTM 790 ADVENTURE R Prototype er en mellomstor adventure-modell som skal by på fine offroadegenskaper. Den omfavner produsentens konkurranseånd gjennom sin Rally-inspirerte navigering, lavtliggende bensintank, og solide fjæring bestående av WPs toppkomponenter.

Dette ser ut til å være et direkte angrep på markedsandelene som Yamaha er ute etter med sin Ténéré 700 World Raid. I racet for å designe en ferdig modell å vise kundene, ble imidlertid både Yamaha og KTM frakjørt av BMW. Tyskerne kunne i går nemlig presentere to helt produksjonsklare og nyutviklede motorsykler i denne klassen.

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.