Siste aktivitet

"dvs64" har svart på foruminnlegget "Honda CB 125 Twin Cafe Racer Prosjekt"
KTM 790 ADVENTURE R Prototype fører tankene til brutale KTM 950 Super Enduro R.

Ville KTM 790 ADVENTURE R Prototype

Nyheter

Den største nyheten fra KTM på motorsykkelmessen i Milano var 790 Duke, men denne adventure-prototypen trakk også blikkene til seg!

KTM benyttet sjansen under gårdagens presentasjon til å presentere enda et fremtidig bruksområde for den nye LC8c-motoren som tar plass i 2018-utgaven av 790 Duke.

KTM 790 ADVENTURE R Prototype er en mellomstor adventure-modell som skal by på fine offroadegenskaper. Den omfavner produsentens konkurranseånd gjennom sin Rally-inspirerte navigering, lavtliggende bensintank, og solide fjæring bestående av WPs toppkomponenter.

Dette ser ut til å være et direkte angrep på markedsandelene som Yamaha er ute etter med sin Ténéré 700 World Raid. I racet for å designe en ferdig modell å vise kundene, ble imidlertid både Yamaha og KTM frakjørt av BMW. Tyskerne kunne i går nemlig presentere to helt produksjonsklare og nyutviklede motorsykler i denne klassen.

Logg inn eller opprett en konto for å skrive kommentarer

Gratis nyhetsbrev!

Les våre nyhetsbrev for ikke å gå glipp av viktige hendelser. E-postadressen din er alt som trengs.

Du kan når som helst velge ikke å ta imot flere nyhetsbrev, og e-postadressen din selges selvfølgelig ikke videre til andre.

Avslutt Abonner på vårt nyhetsbrev: