Bild
Neste artikkel

Velkommen til Bike Week 2018!

Nyheter

Lyst til å tilbringe deler av ferien med banekjøring? Ta turen til Karlskoga 23.–29. juli, og kjør på Bikes hjemmebane under Bike Week.

Tradisjon tro gir vi deg også i år tilgang på godt selskap og spennende banekjøring på Karlskoga Motorstadion.

Her får du god anledning til å finslipe kjøreteknikken, treffe andre motorsykkelfrelste, og til å snakke med oss i Bike-redaksjonen. Deler av Bikes testkjøring av de nyeste streetfighter-modellene vi også foregå på banen. 

Under allmennhetens banekjøring kan du velge mellom tre ulike grupper, avhengig av erfaring. Som abonnent får du 100 kroner i rabatt for en hel dag med kjøring, samt er sikret plass først i køen.

Alt du trenger å gjøre, er å bestille kjørepass på www.bike.se/bokning.

Vi minner også om at norsk og nordisk mesterskap i roadracing kjøres på samme arena 28. – 29. juli.
 
Tips til deg som er ny på banen

En banedag er perfekt for deg som vil utvikle kjøreteknikken. En bane byr på et sikkert miljø der du kan lære deg mye. De fleste arrangører har instruktører som kan hjelpe deg med å kjøre både raskere og sikrere.

Er dette en bane du aldri har kjørt på tidligere, eller hvis du aldri har kjørt på bane noen gang, er det en god idé å ta det rolig de første passene. Å komme seg rundt en 2–4 kilometer lang sløyfe lyder kanskje ikke som noen stor utfordring, men til og med MotoGP-førerne varmer opp, til tross for at de har kjørt tusenvis av runder på de forskjellige GP-banene.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.