Bild
Neste artikkel
Topp innsats av Pål Anders og Kristian Felix så langt. Bildet er levert av teamet.

Ullevålseter og Jensen topp fem i Africa Race

Nyheter

Parhestene Kristian Felix Jensen og Pål Anders Ullevålseter er på plass i Marokko og Africa Race for andre året på rad, og så langt ser det svært lovende ut.

Pål Anders har fungert som mentor for unggutten fra Ås i noen år. Selv har han lagt opp, og anser seg dermed som pensjonist. Dette er det eneste løpet i året han kjører, og hensikten er både å samle inn penger til en barneskole i Dakar, og støtte Kristian Felix frem til mål. Men dette hindrer ikke tøffingen fra Nordmarka i Oslo å gi alt, for konkurranseinstinktet lever fremdeles i beste velgående.

To dager er tilbakelagt av løpet så langt, og 12 dager gjenstår før de er fremme i Dakar. Foreløpig befinner de seg i Marokko, hvor Pål Anders ligger på andreplass i sammendraget – 04:29 bak Italienske Botturi. Kristian Felix ligger på femteplassen, 01.01:19 bak teten. Dette er en sterk start av begge, for det har vært vanskelig navigering og utfordrende forhold.

TVsportshd.com. har daglige sendinger klokken 21.50.
I tillegg får du resulater og live tracking på www.africarace.com.
 

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.